Як виглядати завжди «на всі 100» у домашніх умовах, без дорогого походу до салону краси? Для цього необхідно володіти навичками домашнього укладання, яке зберігає в собі нескладні секрети, доступні кожній жінці. Головне, те, що домашнє укладання волосся не займає багато часу, якого найчастіше так не вистачає сучасній жінці, через роботу навчання та дітей. Якщо Ви думаєте що укладання будинку обмежується лише кількома зачісками, то глибоко помиляєтеся.

Навпаки, вдома можна легко дати своїй фантазії свободу, та й для волосся укладання будинку безпечніше, адже в салоні не завжди знайдеш сумлінного майстра та в його арсеналі якісні продукти для волосся. Крім того укладання можна поєднати одночасно з доглядовими процедурами та відновленням. Навчившись правильно і ефектно укладати волосся вдома - ви сам собі майстер, який дбайливо і відповідально піклується про своє волосся.

 

Класичне укладання

Найголовнішим інструментом «на всі випадки» є фен для волосся, укладання волосся феном - це основа всього. Даний пристрій дозволяє моделювати волосся у будь-яку форму, випрямляти та завивати. Можна сказати, що фен є найпопулярнішим і універсальним помічником не тільки для висушування мокрого волосся. А ще фен, є найкращим другом об'єму волосся. Під час укладання феном використовуйте брашинг, який красиво витягує пасма і випрямляє пухнасті і кучеряві локони. Фен помічник для волосся абсолютно будь-якої довжини та густоти.

 

Як укладати волосся феном?

Основне правило укладання волосся феном починається з чисто-вимитого волосся і злегка підсушеного рушником. Занадто мокре волосся важко укладати, саме тому краще працювати з напіввологими пасмами. Для того щоб укласти коротке волосся, нанесіть мус і піднімайте пальцями пасма, направляючи повітря зверху вниз, можна накручувати пасма на круглу щітку. Для моделювання короткого волосся відмінно підійде фен гребінець для укладання волосся, вона надасть їм колосальний об'єм.

Для укладання довгого волосся та волосся середньої довжини нанесіть стайлінговий засіб, спрей або піну на всю довжину волосся і добре розчешіть. Для захисту волосся використовуйте термозахисні засоби. Розділіть голову на зони та кожну зону/пасмо витягайте щіткою брашингом у парі з феном. Залежно від мети укладання можна або витягувати пасма, або навпаки завивати на круглий брашинг. Легкі хвилі, створені феном і брашингом - це найпопулярніше укладання серед жінок з будь-якою довжиною волосся. Для швидкого укладання легких хвиль, купіть у магазині професійний брашинг для волосся.


При цьому обов'язково відповідно до довжини волосся правильно підберіть його діаметр. Тут працює правило: чим коротше волосся, тим менший діаметр круглої гребінця. Маленьким брашингом зручно також укласти чубчик. При покупці брашингу зверніть увагу на поверхню і віддайте перевагу керамічній з продувними дірочками. Якщо купити брашинг без отворів в основі, то він більше згодиться для розчісування та масажу голови. Матеріал зубчиків кращий з жароміцного матеріалу: нейлону. Він не плавиться і нешкідливий для волосся.

Після закінчення укладання пройдіть прохолодним повітрям по пасмах, а потім закріпіть результат лаком або спреєм для надання блиску. Деякі пасма можна виділити гелем для волосся, який підкреслить малюнок на волоссі. Маючи в арсеналі якісний брашинг і фен, Ваше домашнє укладання волосся нічим не поступиться салонним.

 

Як вибрати хороший фен для волосся

Хороший фен для волосся має бути виготовлений із спеціального пластику мати ергономічний корпус. У деяких професійних моделях він йде прогумованим, щоб не ковзати в мокрих руках. Вибирати слід фен, відштовхуючись від потужності, чим вона вище, тим швидше укладати пасма, сушиться волосся і ефектніше створюється стайлінг.

Але якщо волосся занадто тонке та пошкоджене, вибирайте більш «м'які» фени, із середньою потужністю або з функцією іонізації волосся та обов'язковою наявністю холодного повітря. Ми рекомендуємо вибирати фен «професійного» типу, оскільки на сьогодні це найпопулярніший вид фенів як для салонів, так і для домашнього укладання. Він поєднує в собі і професійний вид фена та побутової, тобто має зручну вагу та функціонал, який розрахований на легке використання та мінімальне пошкодження волосся.

При покупці фена, зверніть увагу на шнур, він повинен бути досить довгим і наявність системи для очищення пристрою, такої як змінні фільтри, а для розширення функціоналу в комплекті є змінні насадки.

Придбати цей фен і купити щітку для волосся можна в інтернет-магазині Стилістбар (StylistBar).

 

Корисні поради та лайфхаки в домашній укладці волосся

Швидке домашнє укладання волосся, це не тільки просто, але й цікаво. Ми розповімо Вам про деякі секрети, які зроблять її більш простою та оригінальною.

·       Якщо ви збираєте волосся в ?хвіст, але не можете позбутися стирчачих, пасмок і півників, то збризніть щітку лаком і пригладьте неслухняні пасма.
·       Для того щоб швидко надати волоссю легкі хвилі, без гребінця, тільки за допомогою фена, під час сушіння волосся, візьміть злегка вологий, локон швидко скрутіть з нього пальцями спіраль і пройдіться по ній феном.
·       Використовуйте цікаві шпильки та комбінації невидимок. Це надасть Вашому укладанню більш оригінального вигляду.
·       Хочете, щоб Ваше покладене волосся ще й пахло улюбленим парфумом? Збризкайте гребінець улюбленою туалетною водою і розчешіть волосся. Улюблений аромат у волоссі на весь день – забезпечений.